Vouwboek in draagtas

Klik door.

Hier vind je informatie over de maak wijze van de vouwboeken die je ook in de Video filmpjes kunt bekijken.

Dit vouwboekje komt ook uit de al eerder getoonde bewaartrommel. De buitenkant is gemaakt van een kartonnen cadeau tasje, door het open te knippen, verschuiven, maten veranderen en plakken, is het nu onderdeel geworden van dit kunstwerk boekje.

Dit vouwboek is type Concertine sketchbook. Gemaakt met een speciale vouw en knip techniek van groot papier. Je krijgt een vouwboek wat je als bladzijden kunt omslaan en ook weer helemaal kunt uitvouwen. In “Bronnen” meer uitleg.

Het thema van dit vouwboek is “Top 2000 op naar 2022”.

Wat je nu ziet is een abstract geschilderd deel van mijn transistor radio die elk jaar weer te voorschijn gehaald wordt om zo overal in huis de Top 2000 te kunnen beluisteren.

Zij aanzicht van dit kunstwerk – vouwboek. Op de bladzijden staan afbeeldingen van objecten die om me heen lagen en die ik gebruikt heb bij de teken en schilder opdrachten voor de Voor Opleiding. Zo is er een föhn getekend, een puntenslijper, vuurwerk, kerst koffie kopje, stukje krant met de Dr. Denker puzzel, en als laatst vuurwerk. Ook staan er vermeldingen van muziek nummers die op dat moment gedraaid werden in de Top 2000.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.